Laskeudu joulutunnelmaan Torikortteleissa — 7 vinkkiä pikkujouluihin

18.10.2023 / 12:40

Loppuvuoden parhaat bileet ovat pian taas täällä. Torikortteleiden ravintoloista löydät lukuisia juhlatiloja, joissa järjestät niin isot kuin pienetkin pikkujoulut. Varaa jopa yli sadan hengen juhlatila, tunnelmallinen kabinetti pienemmälle porukalle tai osallistu cocktailkouluun. Tässä artikkelissa vinkkaamme 7 erilaista tapaa juhlia pikkujouluja Helsingin sydämessä.

1. Sofiassa onnistuu pikkujoulut sekä yrityksille että kaveriporukoille

Sofia Helsingin kolme upeaa salia takaavat juhlatilat isommille ryhmille, kun taas pienemmät tunnelmalliset kabinetit sopivat erinomaisesti pienemmille pikkujouluryhmille. Sofia tarjoaa kauniit puitteet, tunnelmallisen miljöön, herkulliset tarjoilut sekä ammattimaiset järjestelyt.

Pikkujoulut omassa kabinetissa alkaen 68e/hlö

  • Oma viihtyisä tila omalle porukallenne
  • Tila katettu jouluisaan tunnelmaan unohtamatta jouluista taustamusiikkia
  • Tilavaraus klo 18-23
  • Sofian jouluillallinen

Isommille ryhmille Sofia räätälöi unelmien pikkujoulut Sofian tyylikkäisiin saleihin. Kolme salia yhdistämällä voit järjestää juhlat jopa 800 hengelle!

Kiseleffin sali: sopii 100 hengen istuvalle illalliselle tai 200 hengen rennommille buffet-pikkujouluille.

Sonckin sali: sopii 150 hengen istuvalle illalliselle tai 350 hengen rennommille buffet-pikkujouluille. Sonckin salin yhteydessä oleva Lyhtysali varataan usein lisätilaksi ohjelmaa ja muuta illanviettoa varten.

Lyhtysali: sopii 50-70 henkilön pikkujouluille tarjoiluista riippuen.

Sonckin salista ja Kiseleffin salista löytyvät bändiäänentoisto, videotykki, tunnelmavalaistus ja oma baari.

Varaukset ja tiedustelut: myynti@sofiahelsinki.fi tai Joni Hinkkanen p. 040 621 2009

Lue lisää Sofian sivuilta.

2. Nauti rennosta olutravintolatunnelmasta Helsinki Bryggerissä

Sofiankadun panimoravintolassa pääset kokeilemaan oluentekijän Roope Lehtorannan paikan päällä panemia oluita, maistamaan keittiön herkullisia annoksia sekä nauttimaan rennosta olutravintolatunnelmasta. Panimoravintola järjestää näppärästi niin pienet kuin isot juhlat. Ravintolan osaava henkilökunta räätälöi juuri teille sopivan paketin.

Ota yhteyttä ja lisätietoa helsinki.bryggeri@lbroy.fi

3. Yhteistä tekemistä cocktailkoulussa

Son of a Punch järjestää sekä avoimia cocktailkoulutuksia, johon kuka tahansa voi osallistua, kuin myös yksityisiä cocktailkoulutuksia juuri teidän ryhmällenne. Cocktailkoulutuksia järjestetään Son of a Punchin baareissa, kuten Katariinankadun Trillby & Chadwickissä, mutta cocktail catering puoli tuo myös cocktailkoulun sinne missä sinä olet. Cocktailkoulu on viihdyttävää yhdessäoloa cocktailien parissa ja mahtava vaihtoehto esimerkiksi pikkujoulujen ohjelmaksi.

Etsivätoimisto Trillby & Chadwick järjestää uteliaille gin harrastelijoille ja gin & tonic makustelijoille Gin & Tonic koulutuksia. Tähän klassikko-cocktailiin keskittynyt koulutus alkaa raikkaalla Gin & Tonicilla. Koulutuksen aikana sukelletaan ginien ja tonic-vesien monipuoliseen maailmaan. Lopuksi pääset vielä itse valitsemaan ja valmistamaan oman Gin & Tonicin Trillby & Chadwickin laajasta valikoimasta.

Kesto: 2 tuntia

Hinta: 59€ per henkilö, sisältäen kaikki koulutuksen aikana valmistetut drinkit ja maisteluannokset

Lue lisää cocktailkoulutuksista ja ilmoittaudu mukaan.

4. Pikkujoulut historiallisessa Salutorgetissa

Salutorgetin ainutlaatuiset tilat Helsingin historiallisessa keskustassa tarjoavat tasokkaat puitteet kokouksiin ja juhliin. Salutorgetin kabinetit ovat varattavissa ravintolan aukioloaikojen puitteissa ja ne soveltuvat mainiosti kokousten ja juhlien järjestämiseen. Toisen kerroksen jugendhenkiset tilat muodostuvat neljästä yksilöllisesti sisustetusta huoneesta, joista avautuu näkymät suoraan joko Kauppatorin yli merelle tai historialliselle Sofiankadulle. Huoneita yhdistää viehättävä aula, joka mahdollistaa tilojen yhtäaikaisen käytön.

Tilaisuuden tarjoiluksi voi valita esimerkiksi Afternoon Tean, keittiömestarin suositusmenun tai suunnitella tilaisuuteen sopivan kokonaisuuden yhdessä Salutorgetin henkilökunnan kanssa.

Lue lisää Salutorgetin sivuilta.

5. Varaa yksityinen elokuvanäytös Kino Engeliin

Oletko todellinen elokuvafanaatikko? Miltä kuulostaisi pikkujoulut elokuvateatterissa? Kino Engel on kaksisalinen laatuelokuvateatteri Sofiankadulla. Kino Engelin pienet ja tunnelmalliset salit sopivat mainiosti esimerkiksi oman elokuvanäytöksen, pienen seminaarin tai vaikkapa lasten leffasynttäreiden järjestämiseen.

Kysy lisää: yritysmyynti@cinemamondo.fi

6. Pikkujoulut Helsingin upeimmassa juhlatilassa, Valkoisessa salissa

Helsingin empirekeskustassa Aleksanterinkadulla sijaitseva juhlasali on yksi kaupungin historiallisimmista juhlatiloista. Hulppeat puitteet ovat kuitenkin vasta ensiraapaisu Valkoisen Salin pinnasta. Kokeneista tapahtumatuottajista koostuva tiimi, kaupungin kovinta tasoa oleva tekninen varustelu ja huippuunsa hiottu ruoka- ja juomatarjoilu ovat kokonaisvaltaisen palvelun kulmakiviä.

Valkoisen salin kumppanina toimii Olo Creative Catering, joka on Michelin-tähdellä palkitun Olon sekä Emo-, Brasa- ja Ego-ravintolan yhteinen innovatiivinen cateringpalvelu. On toiveena sitten kevyt ja raikas lounas, täyteläinen buffet-illallinen tai 5 ruokalajin fine-dining kokemus räätälöi huippukokki Pekka Terävän luotsaama Olo Creative Catering tilaisuuteesi juuri sopivan menun.

Valkoisessa Salissa järjestät vuoden kohokohtasi hulppeissa puitteissa.

Lue lisää Valkoisen salin sivuilta.

7. Aitoa Suomi-tunnelmaa ravintola Savotassa

Savotta tarjoaa retroa tunnelmaa ja suussa sulavia aitoja makuja. Kun etsit ravintolaa, jossa voit nauttia illallista yksityisesti oman seurueen kesken, on Savotan alakerran ainutlaatuinen tupa siihen oiva valinta! Se tarjoaa aitoa Suomi-tunnelmaa, suussa sulavia aitoja makuja ja Savotan Sannit sekä Eskot pitävät huolta, että iltanne on onnistunut.

Tila toimii erityisen näppärästi n. 25-50 henkilölle.

Lue lisää Savotan sivuilta.