Lumi Supermarket jatkaa ikonisella sijainnillaan Torikortteleissa, uudistuneena ja entistä hienostuneempana

28.2.2024 / 16:14

Luotettujen asiakkaiden ansiosta, rakastettu Lumi löysi keinon pysyä tutussa liiketilassa. Loppuvuodesta järjestetty muuttomyynti muuntui juhlavasti uudistetun tilan avajaisiksi.

Lumi Supermarketin uudistettu lippulaivamyymälä on saanut uuden ilmeen hienostuneiden greigen ja taupen sävyjen kautta. Myymälän elementtien naiselliset muodot, materiaalit ja tyylikkäät värisävyt täydentävät nyt entistäkin kauniimmin Lumin laukkuja ja asusteita.

Jatkossa Lumin myymälässä esitellään myös muita pääosin kotimaisia brändejä, jotka täydentävät Lumin valikoimaa entisestään.

Lumi Supermarket sijaitsee Helsingin sydämessä, osoitteessa Aleksanterinkatu 28, historiallisessa Kiseleffin rakennuksessa, ikonisen Stockmann-tavaratalon entisellä paikalla. Torikortteleiden keskeinen sijainti Helsingin Senaatintorin laidalla tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteitä, modernia ja muotoilua.

Alueen tapahtumien vetovoima muuttui myymälän kassavirraksi

Vuoden 2023 lopussa Lumi ilmoitti joutuvansa muuttamaan pois Aleksanterinkadun myymälästä. Alueen vilkastuminen muutti kuitenkin lopulta suunnitelmia. Tapahtumat kuten Joulukadun avaus, Tuomaan markkinat ja Lux Helsinki saivat liikkeelle niin paikalliset kuin turistitkin, joka näkyi positiivisesti myös Torikortteleiden putiikkien kasvaneissa asiakasmäärissä.

Loppuvuoden myyntimenestys mahdollisti jäämisen rakkaaseen sijaintiin.

”Torikorttelit on Helsingin uniikki osa, joka sijaitsee vanhassa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä merellisessä keskustassa. Täällä on kaunista julkista tilaa, jollaista kauppakeskukset eivät pysty tarjoamaan”, kommentoi Helsingin Kaupunkitilojen toimitusjohtaja Peggy Bauer Fashion Finlandin haastattelussa.

Lumi Supermarket, Aleksanterinkatu 28

Avoinna:
Ma-pe klo 10-18
La klo 10-17
Su klo 12-16

Vieraile Lumin verkkokaupassa www.lumiaccessories.com