Kesä on virallisesti täällä, Halla Halla on palannut Torikortteleihin!

18.5.2023 / 13:58

Halla Hallan myymälän ovet ovat avautuneet Unioninkatu 25:ssä ja värikkäät kuosit ovat taas täällä piristämässä kesäämme. Halla Halla on meille entuudestaan tuttu ja rakas ystävä Torikortteleissa, ja nyt se on viimein tehnyt odotetun paluun Helsingin ydinkeskustaan.

Halla Halla on ensimmäinen suomalainen uima-asuyritys, joka käyttää lankoja, jotka tukevat merijätteen poistamista valtameristä. Brändi luo pehmeitä ja laadukkaita uima-asuja, jotka on valmistettu kuiduista, jotka ovat peräisin käytöstä poistuvasta sekä merestä kerätystä muoviroskasta.

Kaikki Halla Hallan tuotteet ovat ekologisia, käännettäviä ja niissä on villejä ja ainutlaatuista kuvio- ja väriyhdistelmiä. Toista samanlaista brändiä saakin hakea! Uima-asut sopivat niin surffaukseen kuin auringonottoon, mitä tahansa haluat tehdä! Halla Hallan tunnuslause onkin: ”elämä on liian lyhyt tylsille uima-asuille, joten liity joukkoomme ja erotu kuten koskaan aiemmin”.

Halla Hallan tarina on saanut alkunsa matkustelusta, surffauksesta, auringosta ja eri kulttuureihin tutustumisesta. Brändin tavoitteena on levittää aurinkoa ja onnea, jota suunnittelijaduo on saanut kokea ympäri maailmaa. Intohimona on aina ollut kestävä kehitys ja mullistava suunnittelu ja tämän myötä Halla Halla onkin ylpeästi ensimmäinen kestävän kehityksen uima-asumerkki Suomessa.

Kesän kuumin uusi uikkarimallisto OH HEY VACAY lanseerattiin lauantaina 13.5. myymälän avajaispäivänä.

Uikkariostoksille pääsee myymälään ma-pe 12-19 ja la 11-17 sekä verkkosivuilla.