Bacco
Lunch kl.
11.00-14.00
Lounaslista 24.03 - 28.03
PASTA ALL’AMATRICIANA (GP, L) 14,50€
Itsetehtyä tuorepastaa, tomaattikastikkeessa, savustettua possun poskea (guanciale) ja parmesaania
RISOTTO AGLI ASPARAGI (G, L) 14,50€
Parsa, parmesaania, sitruunankuorta ja minttu risottoa
FILETTO DI MERLUZZO (L) 18,00€
Paneroitu turskafilee, beurre blanc-kastikkeessa (voi-valkoviinikastike), bataattimuusia ja broccolini
*****
PIZZE 14,50 €
MARGHERITA (vegetarian)
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, basilikaa
DIAVOLA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, tulista salamia, ruohosipuli
PANAREA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, Napoli salamia, herkkusieniä
PARMIGIANA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, munakoiso, parmesaania, basilika
*****
DESSERT 7 €
Tiramisu di Bacco (contain gluten and lactose)
Tiramisu Baccon tapaan
Pannacotta alla Fragola (G, L)
Kermavanukasta ja talon tuore mansikka-coulis
Sorbetto Artigianale di Bacco (G, L, vegan)
Itsetehtyjä SITRUUNASORBETTI
Lounaslista 24.03 - 28.03
PASTA ALL’AMATRICIANA (GP, L) 14,50€
Itsetehtyä tuorepastaa, tomaattikastikkeessa, savustettua possun poskea (guanciale) ja parmesaania
RISOTTO AGLI ASPARAGI (G, L) 14,50€
Parsa, parmesaania, sitruunankuorta ja minttu risottoa
FILETTO DI MERLUZZO (L) 18,00€
Paneroitu turskafilee, beurre blanc-kastikkeessa (voi-valkoviinikastike), bataattimuusia ja broccolini
*****
PIZZE 14,50 €
MARGHERITA (vegetarian)
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, basilikaa
DIAVOLA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, tulista salamia, ruohosipuli
PANAREA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, Napoli salamia, herkkusieniä
PARMIGIANA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, munakoiso, parmesaania, basilika
*****
DESSERT 7 €
Tiramisu di Bacco (contain gluten and lactose)
Tiramisu Baccon tapaan
Pannacotta alla Fragola (G, L)
Kermavanukasta ja talon tuore mansikka-coulis
Sorbetto Artigianale di Bacco (G, L, vegan)
Itsetehtyjä SITRUUNASORBETTI
Lounaslista 24.03 - 28.03
PASTA ALL’AMATRICIANA (GP, L) 14,50€
Itsetehtyä tuorepastaa, tomaattikastikkeessa, savustettua possun poskea (guanciale) ja parmesaania
RISOTTO AGLI ASPARAGI (G, L) 14,50€
Parsa, parmesaania, sitruunankuorta ja minttu risottoa
FILETTO DI MERLUZZO (L) 18,00€
Paneroitu turskafilee, beurre blanc-kastikkeessa (voi-valkoviinikastike), bataattimuusia ja broccolini
*****
PIZZE 14,50 €
MARGHERITA (vegetarian)
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, basilikaa
DIAVOLA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, tulista salamia, ruohosipuli
PANAREA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, Napoli salamia, herkkusieniä
PARMIGIANA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, munakoiso, parmesaania, basilika
*****
DESSERT 7 €
Tiramisu di Bacco (contain gluten and lactose)
Tiramisu Baccon tapaan
Pannacotta alla Fragola (G, L)
Kermavanukasta ja talon tuore mansikka-coulis
Sorbetto Artigianale di Bacco (G, L, vegan)
Itsetehtyjä SITRUUNASORBETTI
Lounaslista 24.03 - 28.03
PASTA ALL’AMATRICIANA (GP, L) 14,50€
Itsetehtyä tuorepastaa, tomaattikastikkeessa, savustettua possun poskea (guanciale) ja parmesaania
RISOTTO AGLI ASPARAGI (G, L) 14,50€
Parsa, parmesaania, sitruunankuorta ja minttu risottoa
FILETTO DI MERLUZZO (L) 18,00€
Paneroitu turskafilee, beurre blanc-kastikkeessa (voi-valkoviinikastike), bataattimuusia ja broccolini
*****
PIZZE 14,50 €
MARGHERITA (vegetarian)
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, basilikaa
DIAVOLA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, tulista salamia, ruohosipuli
PANAREA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, Napoli salamia, herkkusieniä
PARMIGIANA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, munakoiso, parmesaania, basilika
*****
DESSERT 7 €
Tiramisu di Bacco (contain gluten and lactose)
Tiramisu Baccon tapaan
Pannacotta alla Fragola (G, L)
Kermavanukasta ja talon tuore mansikka-coulis
Sorbetto Artigianale di Bacco (G, L, vegan)
Itsetehtyjä SITRUUNASORBETTI
Lounaslista 24.03 - 28.03
PASTA ALL’AMATRICIANA (GP, L) 14,50€
Itsetehtyä tuorepastaa, tomaattikastikkeessa, savustettua possun poskea (guanciale) ja parmesaania
RISOTTO AGLI ASPARAGI (G, L) 14,50€
Parsa, parmesaania, sitruunankuorta ja minttu risottoa
FILETTO DI MERLUZZO (L) 18,00€
Paneroitu turskafilee, beurre blanc-kastikkeessa (voi-valkoviinikastike), bataattimuusia ja broccolini
*****
PIZZE 14,50 €
MARGHERITA (vegetarian)
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, basilikaa
DIAVOLA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, tulista salamia, ruohosipuli
PANAREA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, Napoli salamia, herkkusieniä
PARMIGIANA
San Marzano-tomaattikastiketta, fiordilatte mozzarellaa, munakoiso, parmesaania, basilika
*****
DESSERT 7 €
Tiramisu di Bacco (contain gluten and lactose)
Tiramisu Baccon tapaan
Pannacotta alla Fragola (G, L)
Kermavanukasta ja talon tuore mansikka-coulis
Sorbetto Artigianale di Bacco (G, L, vegan)
Itsetehtyjä SITRUUNASORBETTI
Café Engel
Lunch kl.
Helsinki Bryggeri Brewhouse
Lunch kl.
Ravintola Sunn
Lunch kl.
Salutorget
Lunch kl.
11.30-15.00
2 ruokalajia 34€ / 3 ruokalajia 42€
Romescoa ja grillattua halloumia (L,G)
tai
Savumuikkumoussea, pikkelöityä kurkkua ja Jäärää (L)
***
Tomaattirisottoa ja burrataa (VL,G)
tai
Härän flank steak, choron kastiketta, vihreää parsaa ja lohkoperunoita (L,G)
tai
Angus sisäfilee, Armanjakki-viherpippurikastiketta, artisokkaa ja karamellisoitua sipulia (G,L) +10€
***
Juustokakkua ja veriappelsiinimelbaa (L)
tai
Marinoituja marjoja ja creme anglaisea (G.L)
2 ruokalajia 34€ / 3 ruokalajia 42€
Romescoa ja grillattua halloumia (L,G)
tai
Savumuikkumoussea, pikkelöityä kurkkua ja Jäärää (L)
***
Tomaattirisottoa ja burrataa (VL,G)
tai
Härän flank steak, choron kastiketta, vihreää parsaa ja lohkoperunoita (L,G)
tai
Angus sisäfilee, Armanjakki-viherpippurikastiketta, artisokkaa ja karamellisoitua sipulia (G,L) +10€
***
Juustokakkua ja veriappelsiinimelbaa (L)
tai
Marinoituja marjoja ja creme anglaisea (G.L)
2 ruokalajia 34€ / 3 ruokalajia 42€
Romescoa ja grillattua halloumia (L,G)
tai
Savumuikkumoussea, pikkelöityä kurkkua ja Jäärää (L)
***
Tomaattirisottoa ja burrataa (VL,G)
tai
Härän flank steak, choron kastiketta, vihreää parsaa ja lohkoperunoita (L,G)
tai
Angus sisäfilee, Armanjakki-viherpippurikastiketta, artisokkaa ja karamellisoitua sipulia (G,L) +10€
***
Juustokakkua ja veriappelsiinimelbaa (L)
tai
Marinoituja marjoja ja creme anglaisea (G.L)
2 ruokalajia 34€ / 3 ruokalajia 42€
Romescoa ja grillattua halloumia (L,G)
tai
Savumuikkumoussea, pikkelöityä kurkkua ja Jäärää (L)
***
Tomaattirisottoa ja burrataa (VL,G)
tai
Härän flank steak, choron kastiketta, vihreää parsaa ja lohkoperunoita (L,G)
tai
Angus sisäfilee, Armanjakki-viherpippurikastiketta, artisokkaa ja karamellisoitua sipulia (G,L) +10€
***
Juustokakkua ja veriappelsiinimelbaa (L)
tai
Marinoituja marjoja ja creme anglaisea (G.L)
2 ruokalajia 34€ / 3 ruokalajia 42€
Romescoa ja grillattua halloumia (L,G)
tai
Savumuikkumoussea, pikkelöityä kurkkua ja Jäärää (L)
***
Tomaattirisottoa ja burrataa (VL,G)
tai
Härän flank steak, choron kastiketta, vihreää parsaa ja lohkoperunoita (L,G)
tai
Angus sisäfilee, Armanjakki-viherpippurikastiketta, artisokkaa ja karamellisoitua sipulia (G,L) +10€
***
Juustokakkua ja veriappelsiinimelbaa (L)
tai
Marinoituja marjoja ja creme anglaisea (G.L)
Lounaslista voimassa 31.3-4.4.2025
Sofia Ravintola
Lunch kl.